Aktualno


TEČAJEVI I RADIONICE

 

 

Učimo Engleski:

engleski

Kulturni Centar Tribunj
Dinamična nastava i tečajevi i prilagođeni uzrastu i potrebama polaznika.
Što djeca ranije započnu učiti i aktivno primjenjivati strani jezik, čak i izvan škole, to će lakše postići željeni cilj.
Učenje stranih jezika osim toga potiče i cjelokupni duševni razvoj. Nesumnjivo je da rano naučen strani jezik značajno poboljšava poslovne mogućnosti u budućnosti.
Kako svoje dijete istodobno učiniti sretnim i obrazovanim?
U Kulturnom  centru Tribunj

Vrijeme održavanja:
Svake subote
Od 18:30-21:00
Voditelj: Izidor Perkov

 

Origami:

slika origami

Origami se koristi u obrazovanju, znanosti i umjetnosti. Inspiracija je modnih i arhitektonskih kreacija. U dječjoj ruci je igračka, u ruci odraslog vitalnost, umjetnost i pješčanik ideja.

Dođite i s veseljem primite presa-vinuti papir, pobijedite strah od neuspjeha i ne bojte se grešaka jer i one su put do majstorskog umijeća. Veseli nas što ćemo ujediniti talente, vještine i iskustvo.

Vrijeme održavanja:

ponedjeljak: 18:30 -19:30 sati

Voditeljica: Višnja Zatezalo

 


 


Balet

slika balet

Balet je govor tijela – ističe voditeljica škole baleta Tita Luketa. Kroz balet razvijaju se plesne, ritmične i mnoge druge sposobnosti poput kreativnosti i discipline.

Svake godine se za napredne balerine u Kulturnom centru održava  javni sat,

gdje pokazuju što su naučile u proteklom periodu te im se uručuju Diplome!

Vrijeme održavanja:

subota : 10:00 – 12:00 sati

Voditeljica: Tita Luketa

 


Dramska radionica 

slika dramska

Cilj programa dramske radionice za djecu je razvijanje sposobnosti kreativnog mišljenja i izražavanja. Rad u dramskoj radionici odvija se kroz igru, ples, likovni izričaj, vježbe improvizacije, pričanje priča i njihovu dramatizaciju. Time se kod djece razvija glas, govor i govorna izražajnost, koncentracija, pamćenje, zajedništvo i mašta.

Početak rada: rujan 2016.

Voditeljica: Lucija Cvitan

 


Likovna radionica za djecu

DSC_2236

Program – koncipiran je na način da naši polaznici  mogu kroz naše radionice kontinuirano nadograđivati svoje umjetničko znanje i vještine u mjeri koja njima odgovara s obzirom na individualne želje i planove.

Kroz radionice, tijekom godine, polaznici se upoznaju detaljno i temeljito  s crtačkim, slikarskim i oblikovnim tehnikama, usvajaju nova znanja i vještine i razvijaju svoju kreativnost.

Kreativne radionice su namijenjene djeci i mladeži osnovnoškolskog uzrasta. Vremenski prate školsku godinu, a održavaju se u Tribunju. Djeca pohađaju likovne programe primjereno svom uzrastu i stupnju razvoja osobnog likovnog govora pa je za ovakav individualizirani pristup osigurana nastava u manjim grupama.

Vrijeme održavanja:
subota: 10:00 – 12:00 sati

Voditeljica: Mira Schwyter

15.03.2016  Natječaj likovne radionice – Glagoljica u oku i srcu djece

Među 1000 radova od 200 nastavnika iz 150 škola i udruga iz 17 zemalja, sudjelovala su i djeca Kulturne udruge Tribunj .

Glagoljica-u-dječjem-oku-i-srcu3 Glagoljica-u-dječjem-oku-i-srcu2 Glagoljica-u-dječjem-oku-i-srcu1 Zahvalnica -Glagoljica u dječjem oku i srcu